2410921930 6932424800 Αγίου Χαραλάμπους 14, Νίκαια, Λάρισα
 
 
 
 
 
ΤΡΑΚΤΟΤΕΧΝΙΚΗ
Συνεργείο Αγροτικών Μηχανημάτων Λάρισα - Επίσημος
Αντιπρόσωπος & Επισκευαστής Deutz FahrΗ επιχείρησή μας “ΤΡΑΚΤΟΤΕΧΝΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται από το 2004 στο χώρο των αγροτικών μηχανημάτων - τρακτέρ, παρέχοντας γεωργικά μηχανήματα και υπηρεσίες επισκευής υψηλής ποιότητα, σε αγρότες και μη, από όλη την Θεσσαλία. 

Αποτελώντας επίσημος αντιπρόσωπος και επισκευαστής αγροτικών μηχανημάτων Deutz Fahr, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προμηθεύσει με το ιδανικό αγροτικό μηχάνημα αλλά και να αναλάβει την άμεση και σωστή επισκευή του αγροτικού μηχανήματος που διαθέτετε...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η σωστή συντήρηση αλλά και η ολοκληρωμένη επισκευή των αγροτικών μηχανημάτων - τρακτέρ προσθέτει χρόνια λειτουργίας σε αυτά και αποτρέπει διακοπές λειτουργίας που θέτουν σε κίνδυνο την συνέχιση των αγροτικών εργασιών και τις ίδιες τις καλλιέργειες...

Περισσότερα
ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Αντιλαμβανόμενοι πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το αγροτικό μηχάνημα στην δουλειά σας, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο κινητό συνεργείο το οποίο σας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε σε όλη την Θεσσαλία.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Στο συνεργείο αγροτικών μηχανημάτων στην Λάρισα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από γνήσια ανταλλακτικά τα οποία μπορούν να σας εξασφαλίσουν την απροβλημάτιστη λειτουργία του αγροτικού σας μηχανήματος.

ΑΓΟΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΑΓΟΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να φροντίσει ώστε να σας προμηθεύσει με το ιδανικό αγροτικό μηχάνημα Deutz Fahr.

<br>ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το συνεργείο αγροτικών μηχανημάτων στην Λάρισα, για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αγροτικό μηχάνημά σας - τρακτέρ που διαθέτετε ή για να βρούμε μαζί το ιδανικό αγροτικό μηχάνημα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

κάντε click για να δείτε φωτογραφίες από το συνεργείο αγροτικών μηχανημάτων στην Λάρισα, τα οχήματά και διάφορες άλλες φωτογραφίες...

Περισσότερα
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάντε click εδώ για να κλείσετε ραντεβού ή για να δείτε τα στοιχεία του συνεργείου αγροτικών μηχανημάτων στην Λάρισα...

Περισσότερα