2410921930 6932424800 Αγίου Χαραλάμπους 14, Νίκαια, Λάρισα
hero image
 
 
 
 
 
ΤΡΑΚΤΟΤΕΧΝΙΚΗ
Επίσημος Αντιπρόσωπος & Επισκευαστής Deutz Fahr  - Συνεργείο Αγροτικών Μηχανημάτων Νίκαια Λάρισα


Η επιχείρησή μας “ΤΡΑΚΤΟΤΕΧΝΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται από το 2004 στο χώρο των αγροτικών μηχανημάτων - τρακτέρ, παρέχοντας γεωργικά μηχανήματα και υπηρεσίες επισκευής υψηλής ποιότητα, σε αγρότες και μη, από όλη την Θεσσαλία. 

Αποτελώντας επίσημος αντιπρόσωπος και επισκευαστής αγροτικών μηχανημάτων Deutz Fahr, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προμηθεύσει με το ιδανικό αγροτικό μηχάνημα αλλά και να αναλάβει την άμεση και σωστή επισκευή του αγροτικού μηχανήματος που διαθέτετε.

Το συνεργείο μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο να εξετάσει λεπτομερός το αγροτικό σας μηχάνημα, να σας προτείνει την καλύτερη λύση για την επισκευή του αλλά και να φροντίσει για την άψογη λειτουργία του.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που κατέχουμε πάνω στη συντήρηση και την επισκευή βλαβών στα αγροτικά μηχανήματα - τρακτέρ, προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών οι οποίες μπορούν να σας εξασφαλίσουν την αδιάκοπη λειτουργία του.

Είμαστε δίπλα σας και μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη του αγροτικού σας μηχανήματος, σε γνήσια ανταλλακτικά, πάντα σε οικονομικές τιμές.

Παράλληλα, αποτελώντας επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας Deutz Fahr, μπορούμε αφού συζητήσουμε μαζί σας και ακούσουμε τις ανάγκες σας, να σας προτείνουμε το ιδανικό αγροτικό μηχάνημα που θα κάνει την δουλειά σας πιο εύκολη και απλή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στόχοι μας είναι αφενός να σας παρέχουμε ποιοτικά αγροτικά μηχανήματα και υπηρεσίες και αφετέρου να φροντίζουμε διαρκώς για τον εκσυγχρονισμό του συνεργείου μας ώστε να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε αγρότη.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από την επιχείρησή μας στην Λάρισα, για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αγροτικό μηχάνημά σας - τρακτέρ που διαθέτετε ή για να βρούμε μαζί το ιδανικό αγροτικό μηχάνημα.