2410921930 6932424800 Αγίου Χαραλάμπους 14, Νίκαια, Λάρισα
hero image
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Τρακτοτεχνική | Συνεργείο Αγροτικών Μηχανημάτων Νίκαια Λάρισα


Η σωστή συντήρηση αλλά και η ολοκληρωμένη επισκευή των αγροτικών μηχανημάτων - τρακτέρ προσθέτει χρόνια λειτουργίας σε αυτά και αποτρέπει διακοπές λειτουργίας που θέτουν σε κίνδυνο την συνέχιση των αγροτικών εργασιών και τις ίδιες τις καλλιέργειες.

Στο σύγχρονο συνεργείο της επιχείρησής μας “ΤΡΑΚΤΟΤΕΧΝΙΚΗ” στην Λάρισα, εξετάζουμε λεπτομερώς όλα τα μέρη του αγροτικού μηχανήματος σας - τρακτέρ και μπορούμε να επισκευάσουμε κάθε είδους βλάβη, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Επισκευή / Αντικατάσταση δίσκο-πλατό
  Επισκευή κινητήρα
  Επισκευή συστήματος μετάδοσης - σασμάν
  Επισκευή συστήματος τροφοδοσίας
  Επισκευή υδραυλικού συστήματος
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αφού εξετάσει το αγοροτικό σας μηχάνημα, θα σας προτείνει την καταλληλότερη και συγχρόνως οικονομικότερη λύση σε κάθε πρόβλημά σας, είτε αφορά την τακτική συντήρηση του είτε κάποια επισκευή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ 

Έχοντα επισκευάσει έως και σήμερα ένα μεγάλο αριθμό από αγροτικά μηχανήματα και διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να εντοπίσουμε έγκαιρα οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί σε αυτό αλλά και να προχωρήσουμε στην επισκευή της βλάβης, όσο δύσκολη και αν είναι.

Όλες οι επισκευές γίνονται με τα πλέον εξειδικευμένα συστήματα διάγνωσης και επισκευής και φυσικά με γνήσια ανταλλακτικά.

Βασικός στόχος του συνεργείου μας είναι η σωστή συντήρηση του αγροτικού μηχανήματός σας και η διατήρηση του στην αρχική του κατάσταση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από την επιχείρησή μας στην Λάρισα, για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αγροτικό μηχάνημά σας - τρακτέρ που διαθέτετε ή για να βρούμε μαζί το ιδανικό αγροτικό μηχάνημα.